< Terug

Aanmelden

Evenement

LVB Escaperoom


Datum 11 maart 2021
Tijd 11:00 tot 12:00
Locatie Online
Aantal 20
Omschrijving

Vastzitten; voor onze doelgroep heeft dit nog wel eens een letterlijke betekenis. Voor de maatschappij lijkt het soms een kwestie van 'eigen schuld, dikke bult'. Maar professionals weten dat dit niet zo simpel ligt. De situatie waarin onze doelgroep zit is lang niet altijd een keuze. We weten veel van onze cliënten. We willen onderzoeken wat het voor hen betekent om te moeten omgaan met situaties waarvoor ze niet hebben gekozen, om vast te zitten in een situatie, in het beeld dat anderen van je hebben, te moeten dealen met je eigen mogelijkheden en beperkingen. Dat vraagt veel van een mens.

In deze digitale escaperoom ervaar je hoe het is om in een situatie te zitten die je niet begrijpt. Die van je vraagt je aan te passen. Hoe zou het voelen? Zijn wij in staat om een andere bril op te zetten? Open te staan voor een andere perceptie van de wereld zoals wij die kennen? Als jou dit samen met je teamgenoten lukt, zijn jullie misschien wel de winnaar. En dat zou boffen zijn. Al is het sowieso boffen dat wij deze uitdaging alleen deze keer hoeven aan te gaan.

Interessant voor jou omdat.. we met ludieke opdrachten deelnemers meenemen in een wereld van complexe taal, maffe raadsels en onverwachte gebeurtenissen. Waar het bij een normale escaperoom gaat om zo zelfstandig mogelijk te ontsnappen, draait het hier júist om samenwerken en het vragen van hulp. Zonder de uitkomst te weten. Hoe is dat?


De workshop wordt gegeven door :

Jochem Hooghiemstra

Marloes van Geel

Janny van der Veen

Annemiek Kamstra

Janny Flier

Annemarie Matter

 

Naast Trajectcoördinator bij Humanitas DMH Homerun ook actief op het gebied van scholing. Wij zijn trainers op het gebied van LVB. Vanuit de praktijk en door te ervaren zetten wij ons in om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om te leven met een LVB. Dat is naast het coördineren van onze trajecten onze passie.

  

Belangrijke punt bij de escaperoom

·       Voorkeur aanwezigheid via laptop of PC

·       Doorgeven van e-mailadres

·       Voordelen wanneer men de Teams App heeft gedownload


Een ticket kost €10,- per persoon. Afrekenen kan via iDeal of op factuur (let op, eerst de adres gegevens invullen en daarna bij betaalwijze "factuur" kiezen).

Vrienden van Forensisch Forum kunnen vanuit de ingelogde omgeving max. 5 deelnemers gratis aanmelden.