< Terug

Aanmelden

Evenement

Masterclass door het EFP; Expertisecentrum Forensische Psychiatrie


Datum 12 maart 2024
Tijd 15:00 tot 16:30
Locatie Volgt
Aantal 40
Omschrijving

Masterclass door het EFP


Het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie, kortweg EFP. Wellicht heb je wel eens van ons gehoord, of ken je (een van) onze projecten, of ken je ons nog helemaal niet. We staan niet zo op de voorgrond. Toch vervullen we een hele belangrijke positie in het forensisch werkveld als het gaat over kwaliteitsverbetering, kennisverspreiding en samenwerking. Het EFP beheert vele landelijke projecten waarin wordt samenwerket met mensen die werkzaam zijn in forensische organisaties. Enkele projecten zijn KFZ (Kwaliteit Forensische Zorg), Forensisch Vakmanschap, Ervaringsdeskundigheid in de Forensische Zorg, Kwaliteitskader Forensische Zorg, maar er zijn er nog veel meer.

 

Op 12 maart aanstaande komen wij, Marjolein Ausems en Violaine Veen, vertellen over wat het EFP allemaal doet, hoe wij samenwerken met alle forensische zorgorganisaties in Nederland en wat we voor jou kunnen betekenen. We hebben beiden lang gewerkt in de forensisch zorg: Marjolein in een FPC en Violaine in de ambulante forensische zorg. We nemen je mee in de wereld van Forensisch Vakmanschap en de Forensische Leerlijn, in de instrumentendatabank en deskundigheidsbevordering. We vertellen, laten je aan dingen proeven en je kunt de nieuwste forensische spellen uitproberen.


Aanmelden kan door een email te sturen naar vakschool@forensischforum.nl 

Vermeldt daarin je naam, mailadres, en bij welke organisatie je werkzaam bent. Indien je meerdere personen wilt opgeven, vermeldt dit dan ook voor iedere andere persoon.