< Terug

Aanmelden

Evenement

FFG 2021: Innovatie en technologische ontwikkelingen in het forensische werkveld


Datum 02 november 2021
Tijd 09:00 tot 17:00
Locatie Forum Groningen
Aantal 59
Omschrijving

Het Forensisch Forum Groningen is terug! Na het vieren van het lustrum in 2019 moesten we in 2020 helaas verstek laten gaan, vanwege de corona uiteraard. Met blijdschap en trots kunnen we nu vertellen dat we het FFG 2021 weer neer willen zetten met elkaar, we hebben er zin in! Jullie ook?

Het thema voor deze 6e editie van het FFG is innovatie en technologie in het forensische werkveld. Een thema dat in de afgelopen jaren veel in ontwikkeling is in zowel binnen- als buitenland. Ontwikkelingen die gaan over het inzetten van e-health, electronic monitoring, de inzet van apps zoals zoom, face time en whatsapp. Technologie die zowel omarmd wordt, maar soms ook met argusogen bekeken. Vanuit technologisch oogpunt is alles mogelijk, er is geen limiet, maar wat vindt ons werkveld daarvan? Kennen we die oneindige mogelijkheden en wat kunnen of willen we ermee? Artificial Intelligence (AI) heeft de toekomst in vele sectoren, maar welke rol kan het spelen in het behandelen en begeleiden van de forensische cliënt? Zoveel vragen, maar ook zoveel te ontdekken. Alle reden dus om hier het FFG aan te wijden!

Eerder dit jaar publiceerden wij al een prachtige, interessante en speciaal voor ons gemaakte reeks filmpjes van Hanneke Kip, promovendus en docent aan de Universiteit Twente over het thema. Hanneke zal bij het FFG ook zeker niet ontbreken, maar voor het verdere programma is nog alle ruimte om mee te denken en te beslissen! 

Het FFG 2021 komt ook dit jaar weer tot stand met een crowdfunding actie. Deze manier is bij alle tot nu toe georganiseerde FFG's succesvol gebleken en sluit ook perfect aan bij de missie en visie van het Forensisch Forum, namelijk dat we het voor, door en met elkaar doen vanuit de ketensamenwerking in het forensisch werkveld!. Laten we het FFG 2021 daarom ook met elkaar tot een succes maken!

Het netwerk van het Forensisch Forum ontvangt van ons de brief behorend bij de crowdfunding actie. Op deze plek, via onze site, kun je aanmelden om met de crowdfunding mee te doen. Scrol dan weer naar boven bij dit bericht en klik op aanmelden.

Je hebt de optie om te kiezen mee te doen als :

1) Medeorganisator; inclusief 8 entreebewijzen!

2) Entreeticket FFG 2021; Dit betreft de losse kaartverkoop voor een bezoek aan het FFG 2021.

3) Sponsor; inclusief 5 entreebewijzen!

Let op! Om de optie factuur te kunnen kiezen vul je eerst alle invulvelden in, inclusief het vinkje om akkoord te gaan met de voorwaarden.