< Terug

Forensische Vakschool

Relationeel geweld


Datum 21 juni 2022
Tijd 14:00 tot 16:00
Locatie Peizerweg 146, Groningen
Aantal 15
Workshopleider
Omschrijving Binnen het forensisch werk komt men regelmatig in aanraking van daders van relationeel geweld. Soms vanwege het indexdelict maar vaak ook komt het voor in de delict geschiedenis. Maar wat voor soort daders gaat het hier om? En wat zijn de risico factoren van fataal versus niet fataal huiselijk geweld? Is er een verband tussen psychopathologie en relationeel geweld? Tijdens deze training kijken we naar dader en slachtofferprofielen en de mogelijke wisselwerking hier tussen . Tevens krijgt men tips en adviezen ten aanzien van de bejegening van dader van relationeel geweld.

Aanmelden?

Het aanmelden voor de Forensische Vakschool is dit keer opengesteld voor iedereen die hiervoor geïnteresseerd is, anders dan de voorgaande edities. Jezelf aanmelden voor de Vakschool? Mail dan naar vakschool@forensischforum.nl Geef per mail graag het volgende door: Je naam, de workshop(s) waaraan je deelt wilt nemen en de organisatie waarbij je werkzaam bent. Ben je student, of momenteel nog werkzoekende, ook dan kun je uiteraard aanmelden.

Ooor de workshops is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, je ontvangt nadat we alle aanmeldingen geïnventariseerd hebben persoonlijk bericht over je aanmelding en deelname, hierbij vragen we even je geduld, je zult in elk geval enkele weken voorafgaand aan de Forensische Vakschool bericht ontvangen.