Crowdfund jouw organisatie de 5e editie van het Forensisch Forum Groningen?

19 mei 2019
Image

Beste collega’s en netwerkpartners,

De plannen voor de Lustrumeditie van het Forensisch Forum Groningen zijn al in volle gang. Het is dit jaar de 5e keer dat wij als forensische keten in deze vorm bij elkaar komen. De 5e editie wordt gehouden op donderdag 7 november 2019 met als thema:

“De kracht van het Netwerk”

Wat een mooi lokaal en regionaal forensisch netwerk hebben we hier in Groningen! We weten elkaar steeds beter te vinden zowel op strategisch als op uitvoerend niveau. Het belang van een goedlopende keten wordt door ons allen gevoeld. De brug naar het sociaal domein wordt de laatste jaren steeds meer zichtbaar. Mooie samenwerkingsverbanden en mooie ontwikkelingen. Tegelijkertijd is de keten op organisatieniveau zo sterk als haar zwakste schakel.

Hoe houden we de verschillende organisaties aan boord? Hoe betrekken we het sociaal domein? Wanneer hebben we nou profijt van de privacywetgeving? Op uitvoeringsniveau hebben we te maken met contextinformatie. Hoeveel informatie hebben we nodig om onze taak in de keten te verrichten? Hoeveel informatie delen we met onze ketenpartner zodat deze haar werk kan verrichten? Wanneer overstijgt het algemeen belang, het belang van het individu? Wanneer overstijgt het maatschappelijk belang, het belang van de organisatie? Op clientniveau maken we ook gebruik van het systeem rondom de cliënt. Hoe betrekken we deze systemen? Zijn deze altijd even helpend? Nemen we clientsystemen mee in de begeleiding of behandeling? Raadplegen wij het netwerk van de cliënt bij advisering? Wat doen we met de contextinformatie die ons bereikt? Maakt meer informatie gelukkig?

Netwerken, samenwerken en contextinformatie; sleutelwoorden voor wederom een mooi FFG!

Crowdfunding

Ook in 2019 komt het Forensisch Forum Groningen middels crowdfunding tot stand. Deze constructie werkte zeer goed de voorgaande edities. De betrokkenheid van de lokale en regionale keten is groot! Wanneer iedere organisatie ook dit jaar een deel van de kosten wil dragen, is dat de opmaat naar een veelbelovende 5e editie. Bovendien maken we het met elkaar op deze manier mogelijk dat professionals weinig entree hoeven te betalen. Doe mee door je op te geven voor één van onderstaande opties:

Optie 1: Medeorganisator
Voor €750,- ben je volledig medeorganisator van het Forensisch Forum Groningen. Je neemt deel aan de programmaraad die het uiteindelijke programma bepaalt. Het logo van je organisatie verschijnt op de uitnodiging, poster en andere promotionele uitingen. Er is voor jou de mogelijkheid mee te denken over welke vorm gekozen wordt voor het middaggedeelte, workshop, lezing of een keer iets heel anders. Kortom: ruim gelegenheid voor jouw organisatie om zichtbaar te zijn binnen de lokale en regionale keten. Daarnaast ontvang je 8 entreebewijzen!

Optie 2: Sponsor
Voor €450,- ben je sponsor van het Forensisch Forum Groningen. Jouw logo verschijnt op de uitnodiging, poster en andere promotionele uitingen. Er is ook ruimte voor een informatiestand. Uitgelezen kans om je te profileren binnen het gehele lokale en regionale forensische netwerk! Je ontvangt ook 4 entreebewijzen!

Doe mee!

Op dinsdag 28 mei 2019 staat de 1e bijeenkomst voor medeorganisatoren gepland van 12.00 tot 13.30 uur op een mooie locatie! Inclusief een heerlijke lunchproeverij. Daar wil je bij toch bij zijn? Geef je vóór 1 mei 2019 op door te mailen naar info@forensischforum.nl. Het geldbedrag kan worden overgemaakt op NL05 INGB 0008 0569 44 o.v.v. organisatienaam + FFG 2019.

Feest

De 5e editie alweer. We vieren dit jaar ons eerste Lustrum. Dat vraagt om een feestje! Na het congres zal er een heus Forensisch Feest losbarsten. Blok ook de avond alvast in je agenda. Binnenkort volgt meer over het Forensisch Feest.

 

We hopen dat we jullie weer in grote getalen kunnen ontvangen en kijken uit naar een spectaculaire lustrum editie.

Hartelijke groet,

De organisatie van het Forensisch Forum Groningen