Forensisch Forum Groningen niet in 2020, in 2021 een nieuwe editie! Forensische Zorg 2.0

07 juli 2020
Image

De jaarlijkse congresdag van het Forensisch Forum Groningen, oftewel het FFG, die dit jaar gepland stond in november is helaas gecanceld! Dit heeft uiteraard alles te maken met het nieuwe normaal, of de zogenaamde anderhalve meter samenleving in het 'post corona tijdperk' waar we ons allen in bevinden. 


Het FFG staat traditie getrouw (na inmiddels 5 mooie edities) in het teken van netwerken, met ieder jaar een inspirerend en actueel thema. Dit jaar zou het thema gaan over de innovaties in de Forensische Zorg, oftewel getiteld Forensische Zorg 2.0, met inspirerende sprekers, workshops en uiteraard de ruime gelegenheid om te netwerken met elkaar! En dit alles natuurlijk met de nodige zorg voor de inwendige mens.


Het bestuur heeft het FFG 2020 afgelast, dit na raadplegen van de achterban, maar ook na overleg met de locatie over de mogelijkheden in het kader van 'het nieuwe normaal'.  Helaas bleek het niet mogelijk om het FFG zodanig te organiseren dat we daarmee een netwerkcongres zouden kunnen bieden zoals beoogd, zowel voor het bestuur maar ook naar mening van de achterban. 


Het cancelen van FFG 2020 betekent alles behalve het einde van deze congresreeks! In 2021 is het doel om alsnog het FFG te organiseren, met het thema van 2020, oftewel Forensische Zorg 2.0. We hopen dan ook ieder die het FFG graag bezoekt alsnog te zien in 2021, houdt daarvoor de website en de Linkedin pagina in de gaten voor het nieuws daarover! 


Het Forensisch Forum blijft uiteraard wel actief met de andere activiteiten, waarvan de Forensische Vakschool een belangrijke factor is.  In oktober van dit jaar zal er weer een Forensische Vakschool plaatsvinden met een keur van interessante workshops en masterclasses, georganiseerd door en voor de Vrienden van het Forensisch Forum! 


Gezamenlijk werken we voortdurend aan het verbeteren van de afstemming, kwaliteit en resultaten van de Forensische Zorg in Groningen. Dat is de kracht van het Forensisch Forum, de kracht van het netwerk.


Check de website en volg ons op Linkedin voor nieuws en updates.

Vragen? Mailen kan via info@forensischforum.nl