Praktische informatie FFG 2023

21 oktober 2023
Image

Beste bezoeker van het FFG 2023 op dinsdag 14 november aanstaande, 


Hieronder vindt je de praktische info voor het FFG 2023, 'Ondermijning, een zaak van ons allemaal?'

Hét congres voor het forensisch werkveld in Noord Nederland, dit jaar gehouden in het Forum te Groningen. De praktische informatie betreft onder meer een instructie voor het gebruik van de ticketcodes voor het inschrijven op de workshops, de locatie en bereikbaarheid, informatie over het programma van de dag. Indien je na het lezen van de informatie nog vragen hebt, mail ons dan en we beantwoorden deze zo snel mogelijk. 

Tickets

Wanneer je een losse ticket hebt gekocht via de site heb je de ticket per mail ontvangen. Op je ticket vindt je de ticketcode, kopieer de ticketcode en klik op de link https://forensischforum.nl/workshops om naar de speciaal gemaakte pagina te gaan voor de workshops. Je kunt selecteren aan welke workshops je deel wilt nemen en zult na het gemaakt hebben van je keuze(s) en mail ontvangen met daarop het overzicht van de door jou geselecteerde workshops. Heb je je bedacht? Geen punt! Je kunt met je ticketcode opnieuw inloggen en een nieuwe keuze maken voor de workshops.

Let op: Let goed op de begintijd van de workshop in het overzicht, er zijn 2 rondes. Ronde 1 start om 14.30 uur, ronde 2 start om 15.30 uur. Let ook op dat je per workshopronde voor 1 workshop inschrijft, je kunt dus maximaal 2 workshops bezoeken. 

Mede organisatoren en sponsors

Mede organisatoren en sponsors die hun ticket via de site hebben geboekt ontvangen een ticket per mail. In deze tickets staan respectievelijk 8 of 5 ticketcodes. (Een mede organisator ontvangt 8 codes, een sponsor ontvangt 5 codes). De contactpersoon van iedere organisatie kan de codes verdelen onder de collega's / medewerkers die naar het FFG komen. De werkwijze voor het gebruik van de ticketcode is verder gelijk aan de instructie, zoals beschreven onder het kopje 'Tickets', 

Locatie en bereikbaarheid

Het FFG 2023 vindt evenals de voorgaande editie plaats in het Forum te Groningen. Informatie over de bereikbaarheid van de locatie vindt je via de website van het Forum, of volg deze link Route en parkeren (forum.nl)

Hier vindt je onder meer informatie over het parkeren, van zowel auto als fiets, bij het Forum zelf. En uiteraard ook over de bereikbaarheid via het OV.

Mochten er verdere vragen zijn, stel ze dan via de mail: info@forensischforum.nl