Technologie en forensische zorg. Deel 1, door Hanneke Kip

02 november 2020
ImageBeste professionals, volgers van het Forensisch Forum, en andere belangstellenden!


Zoals aangekondigd start vandaag de serie van vijf korte filmpjes over ‘technologie in de Forensische Zorg’. FFG 2020 kon dit jaar helaas niet doorgaan, maar desondanks willen we het thema op deze wijze toch bij iedereen onder de aandacht brengen! Het thema, Forensische Zorg 2.0, gaat namelijk over wat de mogelijkheden van technologie zijn in dit vakgebied. Zowel op het gebied van behandeling als begeleiding in de diverse settingen die het forensisch werkveld rijk is!


De vijf  filmpjes samen van ongeveer een kwartier per keer, geven een beeld van wat er allemaal kan, wat er nu al gebruikt wordt, een blik naar de toekomst, je rol als professional, de effectiviteit en nog veel meer.


De maker van de filmpjes en de waardevolle kennis daarin, is Hanneke Kip. In dit eerste introductie filmpje vandaag, stelt zij zich voor en geeft ze (in een notendop) een beeld van de huidige stand van zaken. In de volgende vier filmpjes zal ze verder ingaan op de onderwerpen die in dit eerste filmpje aan bod komen.


Bekijk het eerste filmpje van de reeks hier:


https://vimeo.com/474437823