Technologie en forensische zorg. Deel 5, door Hanneke Kip

06 november 2020
Image

Vandaag het laatste filmpje in de vijfdelige reeks van Hanneke Kip, over technologie in de forensische zorg! De ontwikkelingen op technologisch gebied en dus ook de toekomst van technologie in de forensische zorg staan centraal in deze laatste aflevering. Hanneke behandelt bijvoorbeeld de onderwerpen gamificatie, VR, AI en wearables. Ga dus ook zeker dit laatste filmpje in de reeks bekijken! Doe wederom je voordeel met al deze waardevolle kennis die we allen kunnen inzetten in het verbeteren van onze behandeling en begeleiding van de forensische doelgroep!


Alle filmpjes gezien na vandaag!? Laat dan een comment achter wat je ervan gevonden hebt! Check de site van het Forensisch Forum, of onze LinkedIn pagina, om de eerdere filmpjes uit de reeks terug te kijken!

Namens het Forensisch Forum onze dank aan Hanneke Kip voor deze super fijne en waardevolle serie filmpjes over technologie in de forensische zorg! Let wel: Technologie is geen doel op zich, maar een middel om onze zorg te verbeteren. Het kan veel toevoegen aan behandeling en begeleiding, maar alleen als we het samen doen en erover met elkaar in gesprek gaan! Laten we daarom als netwerk de mogelijkheden ervan omarmen en hiermee de kracht van het forensisch werkveld verder verbeteren en vergroten!


https://vimeo.com/474438418