Over het Forensisch Forum

Wat we doen

Forensisch Forum Groningen

Eén van onze pijlers is het Forensisch Forum Groningen, het jaarlijks terugkerend ketencongres. De congresdag waarbij de gehele forensische keten, werkzaam in stad en ommeland, elkaar ontmoet en kennis deelt, de samenwerkingsverbanden aanhaalt en kennisneemt elkaars expertise.

De dag wordt mogelijk gemaakt door crowdfunding en samen met de lokale en regionale forensische ketenpartners georganiseerd. Een soort Ketensamenwerking Plus. Doordat alle deelnemende organisaties een financiële bijdrage leveren voor de totstandkoming van deze dag wordt het ook echt een dag van de forensische keten zelf.

image

Forensische lezingen

Drie keer per jaar organiseren we een forensische lezing met een thema uit het forensisch werkveld. Iedereen is van harte welkom om deze lezing, en de borrel achteraf, bij te wonen. Ook op deze manier zorgen we voor verbreding en verdieping van kennis en versterken we het onderlinge contact en begrip.

Forensische Vakschool

Met de Vrienden van Forensisch Forum zijn we tot de conclusie gekomen dat we graag meer van elkaar als organisaties willen leren. Daarom zijn we de Forensische Vakschool gestart.

In 2019 trappen we af met de “Week van de Forensische Vakschool”. Dit zijn drie weken verspreid over het jaar waarin de Vrienden van Forensisch Forum kennis en expertise uit de organisatie delen met de overige vrienden.

Meer weten?

Zo zorgen we samen voor verbreding en verdieping, versterken we het onderlinge contact en groeit het begrip voor elkaars werkveld.

De drijvende krachten

Deze krachten zetten zich vrijwillig in om ons doel te bereiken: een optimaal functionerende forensische keten.

Wietse

Wietse Bouwsma

Voorzitter
wietse@forensischforum.nl
Mary Jane

Mary Jane Latuheru

Secretaris
mary-jane@forensischforum.nl
Sjoerd

Sjoerd van der Velde

Penningmeester
sjoerd@forensischforum.nl
Gerda

Gerda Groen

Algemeen bestuurslid
gerda@forensischforum.nl
Martijn

Martijn Kalk

PR en communicatie
martijn@forensischforum.nl

Ook vrijwilliger worden?

Dat kan! Naast onze vaste krachten kunnen we tijdens onze evenementen altijd extra handen gebruiken.

Stuur een mail